Lazio že ima prvo okrepitev za novo sezono

Italijanski Lazio je že potrdil prihod prvega novinca pred sezono, v kateri bodo Rimljani z veliko verjetnostjo zaigrali v ligi prvakov. V Italiji je na dan tudi pricurljajo ime morebitnega naslednika Sergeja Milinkovića-Savića.

Uredništvo
5. junij 2020, 9:16

Foto: uradna spletna stran kluba

Italijanski prvoligaš Lazio je že povlekel prvo kadrovsko potezo za novo sezono, v kateri bo po več letih premora z veliko verjetnostjo vnovič zaigral v ligi prvakov. Športni direktor kluba Igli Tare je namreč v intervjuju za Sky Italio potrdil, da v Rim prihaja 27-letni argentinski vezist Gonzalo Escalante, ki je bil v zadnjih letih nepogrešljiv člen srednje vrste španskega prvoligaša Eibarja. Escalante, ki je v La Ligi zbral več kot 100 nastopov, bo po izteku pogodbe z Eibarjem v Lazio prispel kot prost igralec.

Tare je pred dnevi spregovoril tudi o morebitnem nasledniku srbskega zvezdnika Sergeja Milinkovića-Savića, ki bo v naslednjem prestopnem roku z veliko verjetnostjo zapustil klub. Tare je mistično izjavil, da je njegovega naslednika že našel, a 'da raje umre, kot da bi razkril njegovo ime'.

V svetu italijanskega mercata je to seveda bolj ali manj nemogoče, v teh dneh pa več italijanskih medijev poroča, da naj bi Lazio v primeru odhoda Milinkovića-Savića vse  moči usmeril v nakup še enega Argentinca, in sicer odličnega vezista Udineseja Rodriga de Paula.
loading...