Legendarni Luis Figo: V veliko čast mi je, da smo lahko pomagali žrtvam poplav v Sloveniji

Legendarni vezist Barcelone in Reala iz Madrida Luis Figo je po včerajšnji tekmi v Stožicah svoje občutke strnil tudi na svojem profilu na Instagramu.

Uredništvo
16. september 2023

Luis Figo (Foto: 24ur.com)

Luis Figo je eden najbolj znanih podpornikov predsednika UEFA Aleksandra Čeferina, saj ga spremlja že od časov, ko je bil Čeferin le kandidat za najodgovornejšo funkcijo v evropskem nogometu. Figo seveda ni okleval niti za trenutek, ko ga je Čeferin povabil na včerajšnjo humanitarno tekmo, na kateri je bil nekdanji dobitnik zlate žoge seveda ena največjih nogometnih atrakcij.

Legendarni vezist, ki je v zgodovino nogometa vpisan po enem najbolj kontroverznih prestopov vseh časov, je po koncu tekme v Stožicah strnil svoje misli in izrazil veliko zadovoljstvo, ker je lahko sodeloval na takšni tekmi.

"Zelo sem vesel, ker sem lahko sodeloval na dobrodelni tekmi v Sloveniji. Katastrofalne poplave so povzročile ogromno škodo. Želeli smo zbrati sredstva za posameznike, ki so v poplavah najbolj nastradali. Hvala vsem, ki ste se zbrali tukaj za takšen namen," je zapisal Figo, ki je tudi na igrišču dokazal, da tudi pri okroglih 50 letih še vedno zelo dobro obvladuje nogometno žogo.