Leonardo je vrgel lovke na zvezdnika AC Milana

Milan bo zaradi hudih težav in popolne izolacije od evropskega nogometa težko zadrževal svoje največje zvezde. Situacijo že želi izkoristiti francoski velikan Paris Saint Germain.

Uredništvo
23. december 2019, 10:40

Foto: uradna spletna stran kluba

Italijanski velikan Milan je januarja letos za Brazilca Lucasa Paquetaja zastavil veliko denarja, saj je v njem in Poljaku Krysztofu Piatku videl os, ki naj bi rossonere vrnila v vrh italijanskega nogometa. Brazilec je svojo pot v majici Milana začel spodbudno, saj je nekajkrat demonstriral svoj talent, kljub temu pa malo manj kot leto dni po njegovem prihodu vtis ni več tako bleščeč. Paqueta je za Milan na 26 tekmah dosegel le en zadetek, v letošnji sezoni pa je na svoj račun vpisal vsega eno asistenco, kar je občutno premalo za igralca, za katerega je Milan odštel kar 35 milijonov evrov.

Paqueta kljub temu še vedno uživa ugled, ki si ga je ustvaril kot mladi up brazilskega velikana Flamenga, saj italijanski mediji poročajo, da njegova situacija v Milanu zelo zanima njegovega rojaka Leonarda, ki je bil najbolj zaslužen za to, da je Paqueta sploh prestopil v Milan. Leonardo danes deluje kot športni direktor Paris Saint Germaina, še vedno pa naj bi bil trdno prepričan v to, da bo Paqueta postal vrhunski nogometaš, zato naj bi ga že januarja poizkušal pripeljati v francosko prestolnico.
loading...