Lepa gesta trenerja Brava Aleša Arnola: Zmago je posvetil Goranu Stankoviću

Trener Brava Aleš Arnol je današnjo zmago proti Aluminiju posvetil nesrečnemu trenerju Bistrice Goranu Stankoviću.

Uredništvo
2. september 2023

Aleš Arnol (Foto: uradna spletna stran kluba)

Nogometaši Brava so danes na prvi tekmi prvenstvenega kroga z 2:0 premagali Aluminij in se s tem začasno prebili celo na odlično tretje mesto prvenstvene lestvice. Mlada ljubljanska ekipa je v začetni fazi sezone zbrala že 10 točk, kar je zagotovo več od pričakovanj.

"Čestitke ekipi za zmago. Predvsem sem zadovoljen, ker smo tekmo v večjem delu maksimalno nadzorovali. V fazi napada smo z rahlo počasnejšo organizacijo prihajali globoko na nasprotnikovo polovico. 

Bili smo morda malo premalo konkretni v prvem polčasu, a kljub vsemu smo bili dovolj dobri, da Aluminiju res nismo dovolili veliko. V drugem polčasu je bilo ključno, da smo obdržali pritisk na nasprotnikovo obrambo. Aluminiju nismo dovolili, da bi nas izigral in prihajal do priložnosti. Bili so omejeni na dolgo žogo, ki pa smo jo zelo dobro nadzorovali. 

Kvalitetno smo prihajali v protinapade, zabili dva gola in uspešno zaključili tudi z zadnjo tekmo pred reprezentančnim premorom. Imamo deset točk, a vseh 10 je bilo na igrišču popolnoma zasluženih. Zdaj je na nas, da spet spustimo glave, razmišljamo o tem kje in kako smo lahko boljši in po premoru nadaljujemo kar se da dobro," je po tekmi povedal trener Brava Aleš Arnol, ki je nato zmago posvetil trenerju Bistrice Goranu Stankoviću, ki se trenutno zdravi v bolnišnici za posledicami srčnega infarkta.

"Osebno bi to zmago posvetil trenerskemu kolegu Goranu Stankoviču in si res srčno želim, da se čim prej vidimo na igrišču."