Levski pojasnil, kakšno je zdravstveno stanje Slaviše Stojanovića

V bolgarskem velikanu Levskemu so se odzvali na poročanju iz Srbije in zatrdili, da zdravstveno stanje nekdanjega slovenskega selektorja Slaviše Stojanovića ni tako resno, kot trdijo nekateri srbski mediji.

Uredništvo
4. april 2021, 1:44

Slaviša Stojanović se zdravi v bolnišnici vojaške akademije. (Foto: Uradni facebook profil kluba)

Nekateri srbski mediji so danes v dramatičnem tonu poročali, da je zdravstveno stanje nekdanjega slovenskega selektorja Slaviše Stojanovića zaskrbljujoče in da je trenutno v bolnišnico celo priklopljen na respirator, v izogib kroženju netočnih informacij pa so se hitro odzvali v Stojanovićevemu klubu Levskemu in pojasnili, kakšno je njegovo resnično zdravstveno stanje.

"V zvezi s poročanjem o zdravstvenem stanju našega trenerja Slaviše Stojanovića sporočamo, da informacije ne odražajo resničnega stanja. Gospod Stojanović je v stabilnem stanju in trenutno nadaljuje zdravljenje v bolnišnici vojaške akademije."

"Zdravniki pričakujejo, da bo hospitaliziran še vsaj en teden. Vsi v klubu bi se radi zahvalili zdravstvenim delavcem, ki skrbijo za zdravje našega trenerja in upamo, da bo že čim prej znova z nami!"
so zapisali pri Levskemu.
 
adplus-dvertising