Liverpool bo iskal zamenjavo za Maneja, a to ne bo Chelseajev Christian Pulišić

Eden največjih nogometnih klubov na svetu doživlja korenite spremembe, odhod Sadia Maneja je le zadnja v vrsti le teh. Kdo ga bo nadomestil v konici napada?

Uredništvo
23. junij 2022, 11:27

Christian Pulišić je imel odlično sezono pri Chelseaju. (Foto: Getty Images)

Angleški Liverpool v prihajajoči nogometni sezoni ne bo enak, kot je bil v zadnjih letih. To dejstvo velja predvsem zahvaljujoč odhodu Sadia Maneja v vrste Bayerna iz Munchna, za katerega so Reds sicer bogatejši za 32 milijonov evrov.

Odhod Senegalca v Bundesligo pomeni, da se bodo pri Liverpoolu vsekakor podali na nogometno tržnico, kjer bodo iskali nadomestek za hitronogega ter učinkovitega napadalca. Kljub številnim govoricam, pa to naj ne bi postal Christan Pulišić, poroča CBS Sport.

Zvezdnik reprezentance ZDA in aktualni član Chelseaja se je dolgo povezoval z govoricami o selitvi na stadion Anfield, saj naj bi njegov stil igre popolnoma odgovarjal nogometni filozofiji trenerja Liverpoola Jurgena Kloppa.

A medij poroča, da pri Liverpoolu ne razmišljajo o tovrstni potezi. Pulisic je v minuli sezoni Premier League odigral 22 tekem in prispeval šest zadetkov ter dve podaji.