Liverpool je v petih dneh podaljšal tri zelo pomembne pogodbe

Angleški velikan Liverpool je bil doslej na nogometni tržnici precej zadržan, a je zato v zadnjih petih dneh podpisal nove pogodbe s kar tremi zelo pomembnimi člani moštva.

Uredništvo
4. avgust 2021, 8:44

Alisson je z Liverpoolom sklenil šestletno pogodbo. (Foto: uradna spletna stran kluba)

Angleški velikan Liverpool je bil v zadnjih tednih prestopnega roka precej miren, saj od prihoda branilca Leipziga Ibrahime Konateja ni poskrbel za nobeno kadrovsko novost, so pa zato na Anfieldu v zadnjih dneh poskrbeli, da so stkali še močnejše vezi z igralci, ki tvorijo hrbtenico moštva.

Prvi je novo dolgoročno pogodbo podpisal branilec Trent Alexander-Arnold, včeraj je to storil vezist Fabinho, danes pa je novo pogodbo sklenil tudi vratar Alisson Becker, ki bo v Liverpoolu ostal vse do leta 2027.

Alisson je s podpisom šestletne pogodbe jasno nakazal, da želi v Liverpoolu preživeti vsa najboljša leta svoje kariere, navdušenje pa je zagotovo obojestransko, saj je Liverpool v Brazilcu našel sijajnega vratarja, ob katerem so navijači hitro pozabili na tegobe z nekaterimi njegovimi predhodniki kot denimo Lorisom Kariusom ali Simonom Mignoletom.