Livevrpool: Naby Keita izgleda dobro, Fabinho in Thiago še nista na voljo

Vezist Liverpoola derbija proti Manchester Unitedu ni mogel nadaljevati, kot kaže pa vendarle ne gre za nič hujšega. Fabinho bo morda nared za tekmo z Brightonom.

Uredništvo
26. oktober 2021, 4:24

Keita se ni huje poškodoval, Fabinho in Thiago pa se počasi vračata v akcijo za Liverpool. (Foto: uradna spletna stran kluba)

Pri Liverpoolu so sporočili, da Naby Keita izgleda dobro in očitno ne bo prav dolgo počival. 26-letnega vezista so klubski zdravniki med nedeljskim derbijem proti Manchester Unitedu iz igrišča odnesli na nosilih, k sreči pa vendarle ni šlo za hujšo poškodbo.

“Naby izgleda dobro. Ima modrico, zadevo spremljamo vsakodnevno. Trenutno izgleda dobro in veseli smo, da ni bilo tako hudo, kot se je sprva zdelo,” je povedal pomočnik trenerja Pep Lijnders.

Naby Keita je na omenjenem derbiju dosegel prvi gol na tekmi, ki se je končala z visoko zmago gostujoče ekipe. Liverpool je slavil s 5:0, Keita pa se je na tekmi odkupil za nekoliko slabšo nedavno predstavo v ligi prvakov proti Atleticu iz Madrida.

Liverpool zdaj čaka zgoščen ritem tekem, v razponu enega tedna bodo namreč igrali proti Prestonu v pokalu, Brightonu v ligi in zopet proti Atleticu v ligi prvakov. Lijnders je sporočil tudi, da Fabinho proti Prestonu še ne bo nared, lahko pa bi zaigral proti Brightonu. Španec Thiago pa bo morda nared za povratni obračun proti Atleticu v ligi prvakov.