Brazilec ostaja pri Liverpoolu

Lucas podpisal novo

Brazilski nogometaš sredine igrišča Lucas Leiva očitno še nekaj časa ne bo zamenjal delodajalca, potem ko se je odločil, da bo z Liverpoolom podpisal novo pogodbo.

Anže Zajič
10. april 2013, 8:13

Foto: Getty Images

Angleški prvoligaš Liverpool morda že res ni več tako uspešen, kot je bil pred časom, toda Lucas Leiva mu je kljub temu zvest. Nogometaš iz Brazilije se je namreč odločil, da bo s klubom podpisal novo, in sicer večletno pogodbo. 26-letnik si na štadionu Anfield kruh služi od leta 2007 dalje, v tem času je odigral 208 tekem in zabil 6 golov. Pred prihodom v Anglijo je bil član Gremia, doslej pa je odigral tudi 20 obračunov za brazilsko člansko reprezentanco.

"To ni prva dolgoletna pogodba, ki sem jo podpisal, se pa počutim enako kot takrat, ko sem prvič prišel sem," zadovoljstva ne skriva defenzivni vezist in dodaja: "Zares sem navdušen, ker lahko igram za takšen klub. Mislim, da pripadam sem, tukaj sem tudi želel ostati, zato sem zares zelo vesel, ker bom lahko dres Liverpoola nosil še vsaj nekaj let. Odločitev ni bila težka, saj sem se odločil, da bom najboljša leta svoje kariere preživel tukaj."
loading...