Luis Enrique: 'Sem kot priča v sodni dvorani, ki čaka, kaj bo gospod Mbappe povedal glede ostanka v PSG'

Trener Paris Saint Germaina Luis Enrique je po zmagi v Barceloni posredno pozval Kyliana Mbappeja, naj ćim prej javno razglasi svojo odločitev glede nadaljevanja kariere.

Uredništvo
17. april 2024

Luis Enrique (Foto: Twitter)

Trener Paris Saint Germaina Luis Enrique preko medijev že dalj časa izziva prvega zvezdnika Kyliana Mbappeja, naj naposled razkrije svojo odločitev o tem, kje bo nadaljeval svojo kariero. Španec je dal tudi po koncu tekme v Barceloni in napredovanju v polfinale lige prvakov izjavo na temo Mbappejevega ostanka v Parizu ter še enkrat več napadalcu sporočil, naj vsem naredi uslugo in naredi konec govoricam, ki se ponavljajo že več let.

"Bi Mbappe lahko ostal v Parizu? Vsi čakamo, da se gospod Mbappe oglasi. Potem bodo vsi razkrili svoja mnenja. Jaz moram ostati miren in počakati, da ostali naredijo svoje. Kot da smo v sodni dvorani, v kateri sem jaz priča, ki čaka na zaslišanje," se je slikovito izrazil Luis Enrique.

Francoski novinarji so Mbappeja takoj povprašali, če bo napredovanje proti Barceloni vplivalo na njegovo odločitev glede nadaljevanja kariere.

"Ne, ne, ne …" je odgovoril Mbappe, a nato takoj preusmeril tok pogovora v drugo smer.

"Ponosen sem, ker kot Parižan igram za PSG. Sanjam o tem, da bi s PSG osvojil ligo prvakov. Naredili bomo vse, da nam v letošnji sezoni uspe," je povedal Mbappe.