Luis Enrique zaupa svojemu potencialnemu zetu, ki je proti Kostariki celo izvajal enajstmetrovko

Luis Enrique in Ferran Torres sta se zaradi Sire Martinez, hčerke selektorja španske reprezentance, znašla v precej neobičajni situaciji.

Uredništvo
24. november 2022, 11:25

Ferran Torres in Sira Martinez (Foto: /)

Španski selektor Luis Enrique je v precej zanimivi in neobičajni situaciji, saj ima znotraj reprezentance tudi 'družinski primer', za katerega sta poskrbela njegova hči Sira Martinez in napadalec Barcelone Ferran Torres.

Njegova hči je namreč v ljubezenski zvezi z 22-letnim zvezdnikom, ki je na uvodni tekmi španske reprezentance proti Kostariki odigral odlično tekmo in ob zmagi s 7:0 dosegel dva zadetka. V Španiji so seveda navdušeni nad predstavo izbrane vrste, ki je močno dvignila apetite pred prihajajočimi obračuni, vendarle pa marsikomu ni ušlo, da je enajstmetrovko izvajal – in uspešno izvedel – potencialni selektorjev zet.

"Zelo sem zadovoljen,  saj imajo na takšnih turnirjih goli dvojno vrednost. Še naprej moramo igrati tako kot danes. Zdaj se bomo pripravili na Nemce in tudi na tej tekmi gremo odločno po nove tri točke. Ne vem, če smo kandidati za naslov prvaka, vem pa, da je naša želja po uspehu zares ogromna," je povedal Torres, ki je srečanje začel v začetni postavi, pa čeprav v svojem klubu bolj ali manj greje rezervno klop – kar velja tudi za Marca Asensia, katerega je Luis Enrique celo posadil na položaj klasičnega napadalca pred Alvarom Morato.

Sira Martinez je tekmo svojega očeta in izbranca gledala na tribunah, Luis Enrique pa je doslej na žgečkljiva vprašanja v zvezi s Torresom in njegovo hčerjo odgovarjal predvsem s humorjem.

Ko so ga novinarji vprašali, kdo bo njegova desna roka na igrišču, je Enrique odgovoril takole.

"Moja desna roka je Ferran Torres. V nasprotnem primeru bi mi hči odsekala glavo."