Luis Suarez je dobil imitatorja: Kontroverzni igralec Cadiza je ugriznil nasprotnika!

Vezist Cadiza Ivan Alejo se je na včerajšnji tekmi španskega prvenstva med Cadizom in Villarrealom z zobmi lotil svojega tekmeca v vrstah Villarreala Aisso Mandija.

Uredništvo
25. maj 2023, 12:24

Ivan Alejo (Foto: /)

Na včerajšnji tekmi španske La Lige med Villarrealom in Cadizom se je zgodil incident, ki je obudil spomin na stare grehe slovitega Urugvajca Luisa Suareza. Vezist Cadiza Ivan Alejo je v 60. minuti tekme po enem od dvobojev skočil v branilca Villarreala Aisso Mandija in ga ugriznil v ramo, sodnik pa je dogodek povsem spregledal, saj Alejo za svoj živalski napad ni prejel niti rumenega kartona.

Ivan Alejo sicer v španskem nogometu velja za precej kontroverznega igralca, razvpit pa je postal predvsem zaradi tvitov, uperjenih zoper Realovega zvezdnika Viniciusa Juniorja. Pred pričetkom svetovnega prvenstva v Katarju je objavil tvit, v katerem je napovedal, da bo nad Viniciusom storil prekršek ob njegovem prvem stiku z žogo ter ga opomnil, naj bo miren, če želi nastopiti na svetovnem prvenstvu.

 

V času svetovnega prvenstva je Alejo objavil še bolj sporen tvit, ki prav tako ni bil sankcioniran, dandanes pa se ponuja kot popoln primer vsega, kar je narobe v španskem nogometu. Ob izpadu Brazilije v četrtfinalu svetovnega prvenstva je objavil pripet tvit, na katerem je objavil nekaj 'emojijev', za katere je precej jasno, na koga so merili.