Luiz Felipe je po tekmi prejel rdeči karton, ker je pozdravil nekdanjega soigralca

V Serie A smo bili na tekmi med Interjem in Laziom priča zelo nevsakdanjim prizorom. Po tekmi se je Luiz Felipe skušal pošaliti z nekdanjim soigralcem, sodnik in nogometaši Interja pa tega niso videli na enak način. Nogometaš Lazia si je za potezo prislužil rdeči karton.

Uredništvo
17. oktober 2021, 10:19

Bizarni prizori iz Italije, Luiz Felipe je prejel rdeči karton za neposrečeno šalo z nekdanjim soigralcem. (Foto: /)

Lazio je včeraj s 3:1 premagal Inter, po tekmi pa se je pripetila zanimiva in nekoliko smešna situacija med branilcem Lazia Luizom Felipejem in Joaquinom Correo, ki je nedavno iz Lazia prestopil prav v Inter. Nekdanja soigralca sta zelo dobra prijatelja, po tekmi pa se je Felipe na igrišču želel pošaliti z argentinskim vezistom.

Po sodniškem žvižgu mu je namreč skočil na hrbet, kot bi bila še vedno soigralca in skupaj proslavljala zmago. Correa v tistem trenutku ni vedel, kdo mu je skočil na hrbet, sodniki in nogometaši Interja pa so zmotno sklepali, da gre za konflikt med omenjenima nogometašema. Verjetno na podlagi tega, da se je med tekmo Correa zapletel v prepir z drugim igralcem Lazia.

Zaradi omenjenih prizorov bi se kmalu lahko tudi zaiskrilo med nogometaši obeh ekip, toda na koncu k sreči ni prišlo do hujših izgredov. Je pa Luiz Felipe za svojo potegavščino prejel rdeči karton kljub temu, da se je tekma uradno že končala. Da se je Luiz Felipe resnično želel zgolj pošaliti s prijateljem, se vidi po tem, da je Brazilec po prejetem rdečem kartonu potočil tudi nekaj solza, ker mu sodniki srečanja očitno niso verjeli na besedo.Pri Laziu se bodo na odločitev glavnega sodnika verjetno pritožili, vprašanje pa je, če bodo pri tem tudi uspešni. Morda bo moral svojo plat zgodbe predstaviti tudi Correa, ki zaenkrat zadeve še ni komentiral.