MARCA: Največ nagrad je tokrat pobral Atletico Madrid, Messi pa je bil zopet najboljši strelec La Lige

Španska Marca je podelila svoje nagrade za najboljše posameznike pretekle sezone. Med prejemniki nagrad so se znašli sami znani obrazi, Jan Oblak je bil zopet najboljši vratar v Španiji.

Uredništvo
29. november 2021, 4:00

Glavne nagrade v Španiji so tokrat romale v roke članov Atletica iz Madrida. (Foto: Marca)

Pri španskem športnem časniku so na svojem tradicionalnem, vsakoletnem gala dogodku podelili nagrade za najboljše posameznike pretekle sezone v Španiji. Največ nagrad so se tokrat veselili aktualni španski prvaki Atletico Madrid in njihov slovenski vratar Jan Oblak.  

Naš reprezentančni vratar je namreč že petič osvojil priznanje za najboljšega vratarja v Španiji, njegov soigralec Luis Suarez je bil v pretekli sezoni najboljši posameznik La Lige, njun trener Diego Simeone pa se je že tretjič v svoji karieri veselil naziva najboljšega trenerja sezone.

Nagrado za najboljšega strelca pretekle sezone španskega prvenstva je osvojil Argentinec Lionel Messi, ki se je priznanja veselil že osmič v svoji karieri. Messi je sicer letos Španijo zapustil in prestopil v francoski PSG, v svoji zadnji sezoni pri Barceloni pa je na 35 tekmah v La Ligi zabil 30 golov.