Macky Bagnack: Vrnil se je isti kupec, prestop je na vidiku

Novi športni direktor Olimpije Mladen Rudonja bo očitno hitro po prihodu prodal pomembnega igralca Olimpije in to za precej manj denarja kot si je Milan Mandarić obetal še pozimi. Kupec je znan.

Uredništvo
6. junij 2020, 9:17

Foto: pigac.si

Partizan se je vrnil! Branilec Olimpije Macky Bagnack je že dolgo tarča tega srbskega velikana, ki pa s svojimi ponudbami ni uspel prepričati Olimpije. V Ljubljani so za Bagnacka sprva zahtevali "nor denar", celo več kot milijon evrov, kolikor pa za igralca niso uspeli dobiti. Med zimskim prestopnim rokom so bili pogovori med obema kluboma precej intenzivni, poroča časnik Telegraf, sadov pa niso obrodili. 

Zdaj pa bo srbski klub znova poizkusil in očitno je uspel prepričati mecena ljubljanskega kluba Milana Mandarića. Po poročanju omenjenega časnika bo za Bagnacka zadostovalo pol milijona evrov (plus odstotki od naslednje prodaje igralca). Igralec je za prestop zainteresiran, njegov zastopnik Romeo Filipović pa je medtem že v Beogradu. Bagnack naj bi s Partizanom podpisal štiriletno pogodbo. 

Bagnack je v Olimpijo prišel leta 2018 iz Admire Wacker. V preteklosti je bil tudi v Zaragozi in Nantesu, v Evropo pa je iz Kameruna prišel preko Barcelonine nogometne šole. V Olimpiji je pustil mešan vtis. Na dober dan, ko je bil polno motiviran, je bil Bagnack izjemno suveren, realno morda celo predober za slovensko ligo, vtis pa je hitro pokvaril z nekaterimi slabimi tekmami, vidno nezainteresiranostjo in nedisciplino.