Manchester United je določil pogoje, ob katerih bo Martial zelo težko zapustil klub

Anthony Martial želi zapustiti Manchester United, vendar pa je angleški klub določil pogoje, ob katerih se bo zelo težko našel klub, ki bi bil za 6 mesecev pripravljen plačati toliko denarja.

Uredništvo
20. januar 2022, 10:38

Anthony Martial (Foto: uradna spletna stran kluba)

Francoski napadalec Anthony Martial je precej jasno povedal, da se v ekipi Manchester Uniteda ne vidi več ter da želi kariero nadaljevati v drugem klubu, tudi on pa bo za uresničevanje svoje volje potreboval zeleno luč kluba, ki je trenutno še ni na vidiku.

Rdeči vragi so Martialu pripravljeni pustiti oditi, vendar pa v tem primeru zahtevajo ustrezno nadomestilo. Zanj se je potegoval torinski Juventus, ki si ga je želel izposoditi do konca sezone, zahteve Uniteda pa so takoj ohladile zanimanje italijanskega velikana, ki se je že preusmeril k novim tarčam.

Sport Mediaset trdi, da je Manchester United za šestmesečno posojo zahteval kar 6 milijonov evrov posojnine, poleg tega pa tudi pričakuje, da bo klub, pri katerem bi Martial igral na posoji, v celoti prevzel vse pogodbene obveznosti. To pomeni, da bi moral Juventus za šestmesečno posojo skupaj plačati kar 12 milijonov evrov, v tej številki pa se tudi skriva odgovor, zakaj klubi ne stojijo ravno v vrsti za Martiala.