Manchester United je resno zainteresiran za naslednika Nemanje Vidića

Angleški velikan Manchester United je po poročanju italijanskih medijev zelo zainteresiran za odličnega branilca Fiorentine Nikolo Milenkovićem.

Uredništvo
23. februar 2021, 8:52

Foto: Getty Images

V Manchester Unitedu so za nakupe branilcev kot so Eric Bailly, Victor Lindelof ali Harry Maguire zapravili že pravo bogastvo, a kljub temu še vedno niso uspeli najti trajnejše rešitve na občutljivem igralnem položaju. Rdeči vragi se tako že ozirajo za novimi okrepitvami, že dalj časa pa v Unitedovi 'orbiti' kroži ime 23-letnega Srba Nikole Milenkovića, ki je bil v preteklosti večkrat predmet primerjav z legendarnim branilcem Uniteda Nemanjo Vidićem.

Italijanski mediji poročajo, da je United odločen, da otroka beograjskega Partizana poleti pripelje na Old Trafford, zanj pa naj bi bil pripravljen plačati med 30 in 35 milijoni evrov odškodnine. Robustnemu Srbu, ki v višino meri kar 195 centimetrov, se pogodba s Fiorentino izteče leta 2022, zato bo tudi Fiorentina bržčas naklonjena zamisli, da ga poleti proda, saj ji sicer grozi scenarij, da bi klub v prihodnje zapustil kot prost igralec.