Mandarić poudarja, kako želi mlade, Haris Kadrić pa je ostal pozabljen in se celo predčasno poslavlja

Od Olimpije se poslavlja napadalec Haris Kadrić, ki ni nikoli razvil svojega talenta. Poslavlja se predčasno, s prekinitvijo pogodbe.

Uredništvo
13. januar 2021, 7:54

(Foto: pigac.si)

Kako bo Milan Mandarić spet uresničeval že tolikokrat obljubljeno, a nikoli izpolnjeno vizijo o uveljavljanju mladih igralcev, bomo verjetno videli že kmalu. Del ene takšnih vizij iz preteklosti je bil tudi napadalec Haris Kadrić, ki je Olimpijo tudi stal kar nekaj denarja. Niso pa v Ljubljani uspeli razviti njegovega talenta. Kadrić je namreč v dveh letih odigral 27 tekem v 1. SNL in dosegel dva gola. 

Olimpija ga je posodila najprej velenjskemu Rudarju, nato še Triglavu. Pogodbo je imel Kadrić z Olimpijo podpisano do konca letošnje sezone, a je očitno ostal brez nje. Danes se je preko družbenih omrežij poslovil od ljubljanskega kluba in navijačev. 

Kadrić je eden od številnih nogometašev, ki so od prestopa v Olimpijo veliko pričakovali, iztržili pa bolj malo. V negotovem stanju, ko so se v klubu menjale vizije, direktorji in trenerji, prostora za potrpljenje in zaupanje mlademu napadalcu preprosto ni bilo. Ni ga niti dandanes, ko naj bi Olimpija spet stremela k mladim močem. 
 
 
adplus-dvertising