Marca: Konec je, Cristiano Ronaldo se 1. januarja seli v nov klub

Španska Marca trdi, da je Cristiano Ronaldo pristal na ponudbo iz Savdske Arabije, kjer ga pričakujejo takoj po novem letu.

Uredništvo
5. december 2022, 1:30

Foto: Marca (Foto: /)

Španska Marca je prva izstrelila novico, da ima Cristiano Ronaldo na mizi 'nemoralno' ponudbo iz Savdske Arabije, ki so jo kasneje povzeli mediji po vsem svetu. Iz tega je bilo moč sklepati, da je ponudba za 200 milijonov evrov zares na mizi, v zadnjem tednu dni pa je bilo vendarle kar precej govora o tem, da se Ronaldo še ni odločil, da bi vseeno raje kariero nadaljeval v velikem evropskem klubu ter da naj bi se zatikalo z arabsko ponudbo, saj je njen večinski finančni del vezan na različne sponzorske dogovora.

Marca nadaljuje zgodbo med Ronaldom in Al Nassrom in trdi, da je Portugalec sprejel odločitev, da bo kariero nadaljeval v Savdski Arabiji, kjer bo v naslednjih dveh letih in pol zaslužil več kot pol milijarde evrov.

Dogovor naj bi sklenjen in ostale naj bi le še formalnosti. Ronaldo je trenutno v celoti osredotočen na predstave portugalske reprezentance na svetovnem prvenstvu, nato bo sledil počitek, 1. januarja pa naj bi se superzvezdnik odpravil v Savdsko Arabijo in uradno zastavil najbolj nenavadno in ekonomsko 'objestno' avanturo v svoji karieri.