Maribor ima tretjega športnega direktorja v enem letu: Bogatinova menja Marko Šuler

Oliver Bogatinov je pogorel kot zamenjava za Zlatka Zahovića na funkciji športnega direktorja. Zamenjal ga bo Marko Šuler, ki je bil nedavno v Maribori pripeljan kot njegov pomočnik.

Uredništvo
23. februar 2021, 10:16

(Foto: uradna spletna stran kluba)

V Mariboru se očitno dogajajo izjemno intenzivne spremembe, kajti poleg rezultatov in igre trpijo tudi odnosi znotraj kluba. Že "manever" povsem svežega povratnika v klub i povrhu vsega doslej nevidnega Marka Šulerja, ki je po porazu s Celjem krivdo nekako v slogu Zlatka Zahovića prevzel nase, je dal slutiti, da se pripravlja nekaj odmevnega. Danes se je to tudi zgodilo. Šuler očitno iz vsega skupaj izhaja kot zmagovalec, kajti v istem dnevu je uspel "obglaviti" trenerja Maura Camoranesija in športnega direktorja Oliverja Bogatinova.

To pomeni, da bo nekdanji slovenski reprezentant in tudi nekdanji branilec Maribora dvojno profitiral. Prevzel je funkcijo športnega direktorja, hkrati pa bo imenoval tudi novega trenerja.

URADNO: Mauro Camoranesi in Oliver Bogatinov odletela iz Maribora!

Ekipo bo jutri na tekmi v Sežani sicer vodil "večni" pomočnik in v preteklosti tudi že podobna začasna rešitev na trenerski poziciji Saša Gajser

"Klubska vizija se nadaljuje na prenovljenih temeljih in s spremenjenim strokovnim vodstvom. Vodstvo NK Maribor je izbralo novega športnega direktorja - naslednik Oliverja Bogatinova je Marko Šuler. Naš dolgoletni steber obrambe, ki je z moštvom osvojil štiri naslove državnega prvaka in dvakrat igral v skupinskem delu Lige prvakov, dobro pozna utrip slačilnice ter prinaša zmagovalno miselnost. Velikokrat je dokazal, da ima vrednote kluba zapisane v DNK. Moštvo bo v sredo na tekmi v Sežani vodil dosedanji pomočnik trenerja Saša Gajser, v najkrajšem času pa bo znano, s kom na klopi bomo nadaljevali vijol’čno zgodbo," so še sporočili iz Maribora. 
 
 
adplus-dvertising