Maribor je dvignil roke nad Kramaričem

V Mariboru so dokončno dvignile roke nad mladim vezistom Martinom Kramaričem, ki je danes dokončno zapustil klub in se vrnil v njemu dobro znano sredino.

Uredništvo
24. september 2020, 7:12

Foto: uradna spletna stran kluba

V Mariboru so pred leti na vezista Martina Kramariča polagali veliko upov, tudi priložnosti pa ni dobival malo, saj je skupaj v vijoličasti majici zbral kar 55 nastopov. Njegova velika težava je bila vselej pomanjkanje golov, po posoji v Bravu in povratku v Maribor pa Kramarič po zgolj štirih odigranih minutah v državnem prvenstvu dokončno zapušča klub.

Kariero bo nadaljeval v Bravu, s katerim je danes sklenil triletno pogodbo.

"Izredno smo veseli, da se je Martin vrnil v naš klub. Že lani je pokazal izjemno energijo, verjamemo pa, da bo z njo tako nas kot naše navijače navduševal tudi v prihodnje. Obenem bi se Mariboru želel zahvaliti za kooperativno sodelovanje ob podpisu pogodbe. Martinu ob povratku na ŽAK izrekam lepo dobrodošlico in mu v našem dresu želim obilo uspeha," je za klubsko spletno stran povedal športni direktor kluba Dejan Močnik.

Kramarič je drugi del prejšnje sezone preživel pri Bravu in na 15 nastopih na svoj račun vpisal en zadetek in tri asistence.