Maribor na zadnji tekmi pod vodstvom Saše Gajserja doživel poraz

Nogometaši Maribora so v petek odigrali prijateljsko tekmo proti prvoligaškemu tekmecu Bravu in v Ljudskem vrtu doživeli poraz.

Uredništvo
20. marec 2021, 8:37

Foto: nk-bravo.si

- Prijateljska tekma:

MARIBOR 1:2 BRAVO
Kronaveter 35.; Tučić 4., Nukić 40. (11m)
Prizorišče: Ljudski vrt, pomožno igrišče

MARIBOR: Jug (46' Handanović), Felipe Santos, Peričić, Uskoković (46' Koblar), Guerrico (46' Bobarić), Dervišević (46' Vrhovec), Gorenak, Kotnik, Bajde (46' Repas), Kronaveter (79' Djelovci), Tavares (83' Obreht). Klop: Handanović, Obreht, Koblar, Bobarić, Vrhovec, Repas, Djelovci, Kasalo. Trener: Saša Gajser.

BRAVO: Lubej Fink, Španring, Drkušić, Križan, Trontelj, Kurtovič, Maher, Kirm, Kancilija, Nukić, Tučić. Klop: Irgolič, Kim, Gradišar, M. Matko, Kidrič, Pucihar, Maružin, Puconja, Trdin, Keržič. Trener: Dejan Grabić.

Nogometaši Maribora in Brava so v času premora v državnem prvenstvu odigrali prijateljsko tekmo, ki je služila ohranjanju tekmovalne dinamike. Bravo je povedel že v četrti minuti, ko je po podaji Žana Trontlja z glavo zadel Milan Tučić , Maribor pa je izenačil v 35. minuti, ko je po lepi akciji Derviševića n Tavaresa atraktivno zadel Rok Kronaveter. Tudi tretji zadetek na tekmi je padel v prvem polčasu, in sicer ga je pet minut kasneje po prekršku Špira Peričića v kazenskem prostoru z bele točke dosegel Mustafa Nukić.


 
adplus-dvertising