Mariborčani bodo leteli v Stockholm, znanih je vseh 24 potnikov

Maribor se bo v Stockholmu v drugem krogu kvalifikacij za UEFA konferenčno ligo pomeril proti Hammarbyju, za nastop na tekmi bo kandidiralo 24 nogometašev večkratnih državnih prvakov Slovenije.

Uredništvo
21. julij 2021, 10:42

Znanih je vseh 24 mariborskih potnikov v Stockholm. (Foto: pigac.si)

Četa iz štajerske prestolnice bo v četrtek ob 18:45 odigrala tekmo drugega kroga kvalifikacij za UEFA konferenčno ligo proti švedskemu Hammarbyju, iz kluba pa so sporočili seznam igralcev, ki bodo kandidirali za nastop proti prvoligašu iz švedske, ki ga ima v delni lasti tudi zvezdniški švedski napadalec Zlatan Ibrahimović.

Med kandidati za nastop v dvoboju s Hammarbyjem je 24 igralcev, na seznamu potnikov so: Jug, Bergsen, Pridgar, Milec, Martinović, Voloder, Koderman, Vrhovec, Gorenak, Repas, Žugelj, Požeg Vancaš, Vipotnik, Mutavčić, Mitrović, Sikošek, Pihler, Maher, Kronaveter, Kotnik, Alvir, Šturm, Matko in Tavares.

Trener vijoličastih Simon Rožman tokrat ne bo računal na usluge Roka Sirka, v primerjavi z gostovanjem v Armeniji v prejšnjem krogu kvalifikacij pa bosta za Maribor tokrat na voljo tudi Andrej Kotnik in veteran Marcos Tavares.