Mariborski direktor ob prihodu okrepitve ugotavlja: Takšno individualno kakovost je v Sloveniji težko dobiti

Marko Šuler je uspel v svoji nameri, da v Maribor pripelje v slovenski ligi že videnega in preverjenega Đorđa Ivanovića.

Uredništvo
20. januar 2022, 7:39

Marko Šuler je vesel nove pridobitve. (Foto: pigac.si)

Posoja je bila v tem trenutku najbolj realna opcija za Maribor, ki si plače, kakršno ima Đorđe Ivanović v Soligorsku, seveda ne more privoščiti. Ker Belorusi krčijo stroške in so tudi zainteresirani za to, da bi se dragih tujcev znebili, je Đorđe Ivanović bil na voljo. Mariborčani so to izkoristili, četudi zaenkrat le do izteka letošnje sezone.

Športni direktor Marko Šuler je iskal zamenjavo in verjetno nadgradnjo Rudija Požega Vancaša, ki se je po nič kaj uspešni epizodi v Mariboru preselil v ukrajinsko ligo. 

"Ivanović pomeni dodano vrednost, ki jo v slovenskem prostoru težko dobiš. Nekaj časa smo iskali, kar smo potrebovali po odhodu Rudija in verjamemo, da Đorđe moštvu prinaša to, kar želimo. Je preverjena rešitev, tisti delček v mozaiku, ki smo ga želeli dodati v boju za vrh. Ekipa ima kvaliteto, številne posameznike s potezo več, nepredvidljivostjo za nasprotnike. Zdaj smo jo še dodatno okrepili," je ob sklenitvi dogovora z igralcem in njegovim klubom dejal Šuler.