Mario Lemina je bil žrtev roparjev, odnesli so dragocenosti v vrednosti 300.000€

Francoski mediji poročajo o nedeljskem ropu na domu vezista Maria Lemine. Član francoskega Nica je bil med dogodkom na reprezentančni akciji z Gabonom.

Uredništvo
13. oktober 2021, 3:56

Gabonskemu vezistu so zamaskirani roparji pokradli številne dragocenosti. Med ropom je bila v hiši tudi njegova partnerica. (Foto: /)

V nedeljo zvečer so trije zamaskirani nepridipravi vlomili v hišo nekdanjega nogometaša Juventusa in mu odtujili dragocenosti v vrednosti preko 300.000€. Med samim ropom so bile v hiši po poročilih francoskih medijev tri osebe ženskega spola, med njimi tudi nogometaševa partnerica. Zamaskirani roparji so jih zvezali in jim grozili, potem pa so pokradli nakit, oblačila in druge dragocenosti.

Eni od omenjenih deklet v hiši je na neki točki uspelo pobegniti in poklicati policijo, toda na tej točki so nepridipravi nogometaševo rezidenco že zapustili. Mario Lemina je bil med tem na reprezentančni akciji, kjer je na kvalifikacijskih tekmah za Svetovno prvenstvo v Katarju zastopal barve Gabona. V svoji preteklosti je Mario Lemina igral tudi za Marseille, Southampton in Galatasaray.