Marko Šuler je svoj klub povezal z Mariborom

Maribor je poglobil odnose s klubom,v katerem danes ključne odločitve sprejema dolgoletni branilec vijoličastih in nekdanji slovenski reprezentant Marko Šuler.

Uredništvo
24. maj 2020, 7:19

Maribor in Koroška Dravograd bosta poglobila medsebojne odnose. (Foto: uradna spletna stran kluba)

Maribor je v času priprav na nadaljevanju državnega prvenstva sklenil dogovor z drugoligašem Koroško Dravograd, ki trenutno v drugi slovenski ligi zaseda zadnje mesto na lestvici. Koroški klub je na socialnih omrežjih objavil novico, da je z Mariborom sklenil 'dogovor o sodelovanju' , več podrobnosti o tem, kakšno naj bi bilo sodelovanje, pa naj bi v klubu pojasnili v kratkem.

"Dogovor o sodelovanju med NK Maribor & NK Dravograd. Koroška in Štajerska bosta povezani še bolj, vsi na novi nogometni poti! Več podrobnosti sledi v kratkem," so sporočili iz Koroške Dravograda.

Bržčas je pomembno vlogo pri sklenitvi dogovora o sodelovanju – pričakovati gre, da bo Maribor na Koroško pošiljal igralce iz mladinskega pogona in jih privajal na članski nogomet – odigral dolgoletni branilec Maribora Marko Šuler, ki danes pri Koroški Dravograd opravlja vlogo predsednika.

Mimogrede, Maribor je januarja Šulerjev klub gostil na prijateljski tekmi v Ljudskem vrtu in ga premagal z naravnost neverjetnih 18:0.
 
adplus-dvertising