Martial razkril, kakšne so možnosti, da bi se v Sevilli zadržal dlje časa

Antony Martial je danes na tiskovni konferenci premierno spregovoril kot član španske Seville.

Uredništvo
26. januar 2022, 2:44

Anthony Martial (Foto: /)

Sevilla na lestvici španske La Lige zaseda drugo mesto in vodilni Real iz Madrida še  ohranja na ulovljivi distanci. V andaluzijskem klubu so mnenja, da bi se v letošnji sezoni upoštevajoč krizi Barcelone in Atletica lahko resno vpletli v boj za naslov prvaka, v ta namen pa je vodstvo kluba januarja pripeljalo kar dve odmevni okrepitvi – pred tednom dni je član Seville postal Mehičan Jesus Corona, včeraj pa še Francoz Anthony Martial iz Manchester Uniteda.

Martial je prišel z nalogo, da Sevilli pomaga v boju za naslov prvaka, na tiskovni konferenci pa je spregovoril tudi o možnosti za to, da bi se v Sevilli zadržal dlje kot le do konca sezone. Dogovor z Manchester Unitedom namreč ne vsebuje možnosti odkupa pogodbe in glede na to, da je njegova pogodba v Manchestru veljavna do leta 2024, bi bil permanenten prestop za Sevillo zelo zahteven zalogaj.

"Tukaj sem za pet mesecev, do konca sezone. Nikoli pa ne moreš vedeti, kaj se bo zgodilo v prihodnosti. Bomo videli,"
je povedal Martial, ki je razkril, zakaj je ves čas vztrajal pri tem, da kariero nadaljuje v Sevilli.

"V Sevillo sem želel zaradi Lopeteguija (trener – op.a) in Monchija (športni direktor – op.a). Zdaj sem tukaj in želim pokazati, česar sem sposoben," je še dodal 26-letnik, za katerega je Manchester United plačal kar 60 milijonov evrov.