Matko in Kramarič bosta dobila priložnost v Mariboru

Martin Kramarič in predvsem Aljoša Matko sta nogometaša, ki bi v novi sezoni lahko igrala vidni vlogi v Mariboru. Vijoličasti ju vračajo s posoje v Bravu in očitno nanju tudi resno računajo.

Uredništvo
26. julij 2020, 11:45

Foto: pigac.si

Maribor si je za novo sezono že zagotovil tri nove igralce. Vratar Ažbe Jug bo konkuriral Kenanu Piriću in Jasminu Handanoviću, Ilija Martinović prihaja po dobri sezoni v Aluminiju, Jan Repas pa po neuspehu v Franciji zdaj rešuje svojo kariero.

Bosta pa, kot je športni direktor Maribora Oliver Bogatinov povedal v pogovoru za uradno spletno stran Maribora, v Ljudskem vrtu v naslednji sezoni igrala tudi Belokranjca Aljoša Matko in Martin Kramarič. Oba sta v nedavno končani sezoni igrala na posoji v Bravu. Predvsem Matko se je odlično odrezal, zabil je kar 15 golov, več od vseh nogometašev Maribora. 

"Repas, Martinović in Jug so se nam hitro priključili ter se že seznanili z našim režimom dela. Prav s tem namenom, da bo zdaj čas prilagajanja krajši. Poleg njih sta tukaj kot pomembna nova člana moštva še Matko in Kramarič, ki prihajata po odlični sezoni pri Bravu. To so fantje, ki prinašajo mladost, hitrost, agresivnost, drugačno dimenzijo. Upam, da se bodo hitro prilagodili ekipi in zahtevam trenerskega tima."