Maurizio Sarri je tik pred prevzemom nove službe: Z njo se poslavlja od sveta nogometnega glamurja

Italijanski mediji poročajo, da bo nekdanji trener Juventusa Mauricio Sarri z veliko verjetnostjo že v tem tednu sprejel zanimivo, a hkrati tudi precej tvegano ponudbo.

Uredništvo
23. februar 2021, 2:14

Foto: Getty Images

Ambiciozni lastnik Fiorentine Rocco Commisso doslej z izborom trenerjev ni imel največje sreče. Čeprav je pod njegovim vodstvom klub iz Toskane pripeljal kar nekaj velikih nogometnih imen – denimo Francka Riberyja – so rezultati slabi, zato je bržčas le vprašanje časa, kdaj bo trenerski stolček zapustil Cesare Prandelli, ki trenutno v italijanskem prvenstvu zaseda zelo skromno štirinajsto mesto.

Commisa navkljub razočaranjem zagon (še?) ni minil, italijanski mediji pa poročajo, da prav v teh dneh s svojimi sodelavci pripravlja velik manever, saj naj bi bil odločen v to, da bo na trenersko mesto pripeljal nekdanjega trenerja Napolija in Juventusa Mauricia Sarrija.

Sarri naj bi se z visokimi predstavniki Fiorentine sestal že v ponedeljek zvečer, želja slednjih pa je, da bi nemudoma prevzel vodenje moštva ter da bi s Fiorentino podpisal dolgoročno pogodbo.

Sarri je od odhoda s klopi Juventusa brez kluba, nazadnje pa so ga mediji povezovali s francoskim Marseillom, a je ponudbo slednjega zavrnil.
 
adplus-dvertising