Trener Galatasaraya odprl vrata vezistu iz Brazilije

Medel za Mela? Ne, hvala!

Bi lahko prišlo do menjave Felipe Melo-Gary Medel? Več kot očitno ne. Inter naj bi Medela sicer ponudil Galatasarayu, toda Turki so možnost takšnega posla zavrnili.

Anže Zajič
4. avgust 2015, 12:37

Foto: Getty Images

Roberto Mancini, trener italijanskega prvoligaša Interja, že nekaj časa želi v svoje vrste zvabiti tudi Felipeja Mela, a zaenkrat do prestopa še ni prišlo. A očitno bo kmalu, trener Galatasaraya je namreč javno obelodanil, da na Brazilca ne računa več. Toda hkrati je poudaril, da ne misli pristati na to, kar je Inter očitno ponudil - da bi se Melo v Milano preselil v zameno za Garyja Medela. Turški mediji poročajo, da je Inter ponudil 5 milijonov evrov in zraven še Medela, a bil zavrnjen.
 
"Melo Galatasarayu ne koristi več, poleg tega je še naprej dejstvo tudi to, da igralec noče ostati," je sporočil Hamza Hamzaoglu, trener velikana iz Carigrada, in dodal: "Toda za Medela ga ne bomo zamenjali. Gre namreč za zelo agresivnega nogometaša, ki bi lahko v državnem prvenstvu prejel ogromno število kartonov." Medtem ko je Melo v Italiji že igral, v preteklosti je bil član Fiorentine in Juventusa, se je Medel na San Siro preselil šele lani iz Cardiff Cityja
loading...