Mehiškega branilca je v Francijo vabila tudi slavna igralka Salma Hayek

Edson Alvarez je še vedno član Ajaxa. Je pa razkril, da ga je v Ligue 1 vabila tudi znana ameriška filmska igralka mehiških korenin, ki se je malce starejši bralci prav gotovo spominjate iz televizijskih ekranov.

Uredništvo
23. oktober 2021, 11:32

Salma Hayek očitno pri Rennesu deluje kot pomožna agentka. (Foto: /)

Stade Rennes, eden od nasprotnikov Mure v letošnji izvedbi UEFA konferenčne lige, se že dlje časa skuša okrepiti z mehiškim branilcem Edsonom Alvarezom, ki trenutno nastopa za nizozemski Ajax. Francoski prvoligaš je na račun kluba iz Amsterdama poslal ponudbo v višini 20 milijonov evrov, ki pa ni bila sprejeta.

Klub iz Ligue 1 bo verjetno še poskušal v obliki novih ponudb, omenjeni nogometaš pa je razkril zanimivo anekdoto glede morebitnega prestopa. V Rennes ga je namreč preko telefona povabila tudi slavna ameriško-mehiška filmska igralka Salma Hayek! 55-letna zvezdnica je namreč žena lastnika tega francoskega kluba.

“Poklicala me je Salma Hayek in me skušala prepričati, da prestopim v Stade Rennes. Bil sem povsem presenečen, počaščen in seveda tudi zelo vesel, da me je poklicala,” je povedal 23-letni branilec, ki se dobro znajde tudi kot obrambno naravnani vezist.

Edson Alvarerz je za Ajax v aktualni sezoni zbral 11 nastopov in dosegel tudi dva zadetka. Član ekipe iz Amsterdama je od leta 2019, pred tem pa je nastopal za matično CF Américo. V majici z državnim grbom je doslej zbral že okroglih 50 nastopov in dosegel tudi 2 zadetka.