Memphis Depay je obračunal z legendo NBA Charlesom Barkleyjem, ki se je uštel z drzno napovedjo

Nizozemski zvezdnik Memphis Depay je komaj čakal, da se lahko oddolži legendi lige NBA Charlesu Barkleyju, ki je bil pred tekmo SP prepričan v zmago ZDA.

Uredništvo
5. december 2022, 8:25

Charles Barkley (Foto: /)

Dandanes številne verbalne bitke potekajo preko socialnih omrežij, zaradi njihove narave pa na nasprotne pole postavijo ljudi iz povsem različnih svetov. Tako sta se po tekmi osmine finala svetovnega prvenstva med Nizozemsko in ZDA na 'bojnem polju' znašla zvezdnik nizozemske reprezentance Memphis Depay in nekdanji veliki košarkarski as Charles Barkley, ki je napadalcu Barcelone stopil na žulj z besedami, ki jih je izrekel pred tekmo.

"Gremo pisat zgodovino proti Nizozemski. Jamčim vam, da ima Nizozemska težave,"
je pred tekmo povedal Barkley, in dodal."Želim si Španije, Brazilije, Francije .. Francija ima tistega fanta, Mbappeja. No, v vsakem primeru pa bomo preskočili Nizozemsko."


Nizozemska je Američane zasluženo premagala s 3:1 in se bo v četrtfinalu pomerila z Messijevo Argentino, Barkley pa je dobil zaušnico s strani Depaya, ki očitno ni spregledal njegovih drznih komentarjev.

"Laja, a ne grize," je zapisal Depay, in zraven prilepil fotografijo igralca, ki je nekoč blestel v majici Philadelphia 76ers, Phoenix Suns in Houston Rockets.