Andreas Christensen želi ostati v Bundesligi

Menda noče nazaj

Najstniški branilec Andreas Christensen kot kaže ni za predčasno prekinitev posoje v Borussio Mönchengladbach. Še naprej namreč želi redno igrati.

Uredništvo
31. marec 2016, 9:16

(Foto: Getty Images)

Dveletno posojo Andreasa Christensena iz Chelseaja v Borussio Mönchengladbach lahko predčasno prekine le konsenz vseh treh vpletenih strani. V Londonu sicer razmišljajo, potem ko se je Christensen v letošnji sezoni izkazal z dobrimi igrami, da bi igralca sprejeli nazaj. Nemci za ta scenarij ne želijo slišati in že kujejo načrt, kako Angleže prepričati v njegovo prodajo. Igralec pa...

Angleški časnik Guardian poroča, da 19-letni Danec, ki je v Chelsea prišel pri petnajstih, (še) noče nazaj na Stamford Bridge. Christensenu je všeč, da v Nemčiji redno igra in naglo napreduje, tako da ne bi imel nič proti, če bi svojo epizodo v Bundesligi raztegnil na še eno sezono. To pomeni, da bi Chelsea v tem primeru dejansko lahko ostal na suhem.

Chelsea bo po koncu letošnje sezone sicer izgubil veterana Johna Terryja, ki ga je nameraval zamenjati s Kurtom Zoumajem, a slednji se je poškodoval, tako da bi Christensen Londončanom nedvomno prišel še kako prav.