Messi zelo zadržan, Pochettino po bledi predstavi priznal: Ekipo bomo morali še zgraditi

Paris Saint Germain je na uverturi v ligi prvakov pustil zelo mlačen vtis. Vratar Club Brugge Simon Mignolet je priznal, da je pričakoval veliko bolj pester večer.

Uredništvo
16. september 2021, 8:14

Lionel Messi je v Bruggeju prvič začel v začetni enajsterici. (Foto: Getty Images)

Paris Saint Germain je sezono v tekmovanju, ki ga želi osvojiti za vsako ceno, začel z neprepričljivo predstavo v Bruggeju, kjer je bila domača ekipa celo bližje zmagi kot zvezdniški pariški orkester. Trener PSG Mauricio Pochettino je prvič v ogenj poslal svoj superzvezdniški napadalni trio Neymar Lionel Messi Kylian Mbappe, njihov skupni efekt pa je bilo milo rečeno zelo jalov.

Messi je sicer zadel prečko, a sicer odigral zelo zadržano tekmo, Neymar ni imel večjega vpliva na sam potek tekme, Kylian Mbappe pa si je poškodoval gleženj in bo danes po dodatnih zdravniških pregledih izvedel, kako dolgo bo moral mirovati.

Vratar Club Bruggeja Simon Mignolet je po tekmi priznal, da je pričakoval veliko bolj pester večer.

"Nisem imel veliko dela. Mislim, da sem moral ubraniti le dva ali tri strele. Ni bilo težko,
" je povedal nekdanji vratar Liverpoola.

Trener PSG Mauricio Pochettino je po tekmi priznal, da zgolj superzvezdniški elementi sami po sebi še ne gradijo superzvezdniške ekipe.

"Potrebovali bomo čas, da se bomo bolje razumeli med seboj. To sem v zadnjih dneh že večkrat ponovil. Moramo zgraditi ekipo," je povedal Argentinec.