Mesut Ozil odšel s tekme in šokantno zaključil kariero, zdaj se bo preizkušal v igranju igric

Neverjetne informacije prihajajo iz Turčije. Mesut Ozil je po prvem polčasu zapustil ekipo Bašakšehirja in vodilnim sporočil, da ne bo več igral nogometa.

Uredništvo
3. februar 2023, 2:32

Mesut Ozil zaključuje z nogometno kariero. (Foto: /)

Iz danes na jutri je 34-letni Mesut Ozil sklenil kariero aktivnega nogometaša! Turški mediji poročajo, da se Ozil nikakor ne bo več vrnil na zelenice, pa čeprav je še pod pogodbo s turškim Bašakšehirjem.

Na zadnji tekmi svojega kluba proti Konyasporju, ki jo je Bašakšehir izgubil z 0:1, je Ozil prvič v tej sezoni začel srečanje od prve minute. Ob polčasu ga je trener zamenjal, Ozil pa je preprosto odšel in kasneje klubu sporočil, da zaključuje kariero.

Za tem se Ozil ni več pojavljal na treningih, soigralcem in vodilnim pa je še enkrat sporočil, da ne bo več igral nogometa in zahteva prekinitev pogodbe.

Nekdanji svetovni prvak z Nemčijo iz leta 2014 je igral za Werder Bremen, Schalke, Real Madrid, Arsenal, fenerbahče in Bašakšehir, za Nemčijo pa je zbral 92 tekem ter prispeval 23 zadetkov.

Ozilov zastopnik dr. Erkut Sogut trdi, da je Ozil na pragu nove karire. Vezist naj bi se popolnoma posvetil e-športu oziroma igranju videoiger, kar je ena najhitreje razvitih športnih panog.