Mihajlović zbodel Ibrahimovića: Imam nekaj, česar on nima – Ligo prvakov

Na Apeninskem polotoku so v teh dneh mnoge oči uprte tudi v znani glasbeni festival. Tudi zavoljo dejstva, da sta v vlogi gostujočih sodnikov dva velikana nogometa, med katerima se je prepletla sila zanimiva življenjska zgodba.

Uredništvo
5. marec 2021, 6:39

Foto: uradna spletna stran kluba

Na festivalu San Remo ni dolgčas, sploh ne v teh dneh. Kot gostujoča sodnika tam sodelujeta Zlatan Ibrahimović in Siniša Mihajlović, prvi še vedno igralec Milana, drugi pa trener Bologne. Njuna zgodba o prijateljstvu se je začela, ko je Ibrahimović pred leti z glavo udaril Mihajlovića, je dejal slednji, od takrat pa sta odlična prijatelja.

"Zlatanu ne moreš groziti, lahko ga le sprovociraš. Takrat je bil tako jezen, da me je udaril z glavo. Ob tem je ljubosumen, saj imam nekaj, česar on nima – Ligo prvakov," je švedskega nogometaša zbodel Mihajlović, na kar je napadalec odgovoril, da še ima "nekaj časa tudi za to".

Ker gre za glasbeni festival, so vpleteni nato družno zapeli pesem Io Vagabondo, v kateri je nekdanji branilec Crvene zvezde, Lazia in Interja užival precej bolj kot Ibrahimović, ki ni poznal ne besedila ne ritma.