Milošević: Vse moramo delati hitreje

Savo Milošević je strnil vtise po prvi tekmi na klopi ljubljanske Olimpije. Srbski strateg poudarja, da bo ekipa vse stvari morala početi hitreje.

Uredništvo
22. junij 2021, 9:58

Savo Milošević je prvič sedel na klopi Olimpije. (Foto: nkolimpija.si)

Olimpija je odigrala prvo pripravljalno tekmo pred pričetkom nove sezone, premierno pa je moštvo vodil novi trener Savo Milošević, ki je prejšnji teden sprejel izziv iz Ljubljane. Obračun z azerbejdžanskim Neftčijem se je končal brez zmagovalca (1:1), nekdanji trener Partizana pa je bil z videnim zadovoljen.

"Neftchi je zagotovo težek nasprotnik za prvo pripravljalno tekmo, a lahko sem zelo zadovoljen. Fantje so pokazali karakter in uspeli realizirati nekaj taktičnih stvari, ki smo jih vpeljali na prvih treningih."


"Nismo imeli veliko časa in še vedno delamo predvsem na fizični pripravljenosti. Na to tekmo gledam kot del fizične priprave. Igralci so oddelali odlično in seveda je še veliko stvari, ki jih je potrebno popraviti, ampak meni je najbolj pomembno, da vidim, da ima ekipa kapaciteto popravljati te napake," je za klubsko spletno stran povedal Milošević, in dodal.

" Delali bomo predvsem na fizični pripravljenosti. Nogomet, ki ga bomo poskušali igrati, je fizično zelo zahteven. Povečali bomo hitrost igre, kroženja žoge in ostalih stvari. Ekipa mora delati, kar zna, ampak vse hitreje."