Mladenič, ki vse bolj opozarja nase, je oblikovanje svoje prihodnosti zaupal Bravu

Pri ljubljanskem prvoligašu so naredili velik posel, saj so podaljšali sodelovanje z obetavnim vezistom in članom mladinskih reprezentanc Slovenije.

Uredništvo
29. september 2023

Beno Selan je podaljšal pogodbo z Bravom. (Foto: uradna spletna stran kluba)

Beno Selan, ki je kljub šele dopolnjenem 18. letu v letošnji sezoni zbral že devet nastopov za člansko ekipo, je podaljšal zvestobo ljubljanskemu Bravu najmanj do konca sezone 2025/26.

"V NK Bravo sem za zdaj naredil vse pomembne korake. Od kadetov, do mladincev in vse do članov. Verjamem, da se lahko tukaj še veliko naučim in še dodatno razvijem svoje sposobnosti na in izven zelenice. V Bravu se počutim dobro in zato ni bilo težko najti skupne točke ob podaljšanju pogodbe," je ob podaljšanju sodelovanja do konca sezone 25/26 povedal Beno Selan.

"Beno že dlje časa kaže izjemne predstave na najvišjem nivoju. S svojim pristopom si je izboril mesto v začetni enajsterici članske ekipe, ob tem pa je tudi stalni član mladih slovenskih reprezentanc. Izredno sem vesel, da smo se uspeli dogovoriti, predvsem pa, da je tudi Beno spoznal, da je Bravo pravo okolje za njegov nadaljnji razvoj," je za klubsko spletno stran dejal športni direktor Dejan Močnik.

Selan je visokorasli vezist, ki vse bolj opozarja nase z igrami v Prvi ligi Telemach, ob tem pa je tudi del slovenskega mladinskega reprezentančnega ustroja.

Novo priložnost za dokazovanje med slovensko klubsko elito bodo imeli Selan in soigralci že jutri, ko v popoldanskem terminu v sklopu 11. kola prvoligaškega tekmovanja doma gostijo Domžale.