Mlakar potrdil, da mladi reprezentanti stojijo za podpisanim pismom

Nastala situacija okoli mlade reprezentance Slovenije se še ni razrešila in nič ne kaže, da se bo v zelo kratkem časovnem okviru. Kapetan mlade izbrane vrste je še enkrat potrdil, da nogometaši stojijo za napisanim.

Uredništvo
22. oktober 2020, 11:38

Foto: pigac.si

V drugem kolu pokalnega tekmovanja Slovenije je Maribor uspel ugnati Rudar iz Velenja in upravičiti vlogo papirnatega favorita na srečanju s klubom iz druge slovenske lige.

Eden od pretendentov tekme je bil tudi Jan Mlakar, nogometaš najuspešnejšega slovenskega nogometnega kluba in kapetan mlade izbrane vrste Slovenije.

V izjavah po tekmi se ni mogel izogniti morda celo najbolj žgočemu vprašanju slovenskega nogometa ta hip – vprašanju o javnem pismu, ki so ga mladi reprezentanti spisali na račun selektorja Primoža Glihe.

"Z igralci smo se dogovorili, da ne bomo dajali izjav o tem, dokler se stvari ne pojasnijo oziroma uredijo. Definitivno podpisani ne bomo igrali za reprezentanco, če bo Gliha selektor. Vsi igralci, ki smo se podpisali pod pismo, stojimo za njim. Bili so že razgovori z odgovornimi na zvezi," je za Večer dejal kapetan selekcije U-21 in potrdil, da mladeniči stojijo za vsebino pisma.