Mourinho izgublja potrpljenje: Zvezdnik je vselej na robu 'bolniške', Bayern in PSG ga nista razumela, tudi Roma ima težave

Strateg Rome postaja nervozen, saj ne razume, kako je lahko Renato Sanchez vselej na robu odsotnosti zaradi poškodbe in kaj botruje temu fenomenu.

Uredništvo
22. september 2023

Jose Mourinho ni zadovoljen z učinkom Renata Sanchesa. (Foto: /)

Italijanska Roma je popotovanje po novi evropski sezoni začela z zmago z 2:1 nad Šerifom iz Tiraspola. Rimljani so slavili z 2:1 in vpisali tri pomembne točke na uvodu v novo zahtevno sezono, v kateri imajo spet najvišje ambicije.

Četrtkov uspeh pa je skazila novica o novi poškodbi Renata Sanchesa, ki je v prvem polčasu doživel poškodbo, zaradi katere je kasneje moral iz igre. Portugalski zvezdnik se je šele dobro vrnil po zadnji poškodbi, po kateri je prvo srečanje odigral ob minulem koncu tedna in zmagi Rome s 7:0 nad Empolijem.

"Igralca, kot sta Renato Sanches in Houssem Aouar, morata redno igrati, da ujameta pravi ritem in intenzivnost. Renato pa je vselej odsoten ali na robu odsotnosti zaradi poškodbe in to zelo težko razumem. Pri Bayernu ga niso razumeli, pri PSG ga niso razumeli, pa tudi mi imamo težave," je dejal trener Jose Mourinho po tekmi.

Portugalski reprezentant je v Romo prišel pred mesecem dni, za moštvo pa je doslej zbral le 98 odigranih minut. Med letoma 2019 in 2022 je blestel pri Lillu, v Romi pa je na enoletni posoji iz PSG.

V nedeljo se bo Roma v sklopu Serie A pomerila s Torinom, zanimalo pa nas bo, če bo za igro nared tudi Renato Sanchez oziroma kako dolga bo njegova bolniška odsotnost v tem primeru.

Standings provided by Sofascore