Mura je v Ljubljani ostala brez možnosti za četrto mesto, Bravo še ostaja v igri pred zadnjim krogom

Na drugi tekmi dneva v Prvi ligi je bilo zelo dramatično, z zanimanjem so dogajanje pospremili tudi v Kopru. Borba za četrto mesto bo odločena v zadnjem krogu.

Uredništvo
12. maj 2024

Bravo
1 : 1
850 gledalcev
Sod.: Denis Halilović

Mura
 
 
 
0 : 1
 
 
 
 
 
 
1 : 1
 
Bravo: Mura:

(Foto: nk-bravo.si)

V Ljubljani sta se danes pomerila Bravo in Mura, ki se še borita za četrto mesto ob koncu sezone. Prvi polčas sicer ni dajal občutka, da gre za pomembno srečanje. Pospremili smo dolgočasno predstavo, priložnost pa je bila samo ena. To je v 23. minuti zapravil Žan Trontelj, s strelom v kazenskem prostoru ni ukanil čuvaja mreže Brava.

Je pa Mura povedla zgodaj v nadaljevanju! Kavčič je povsem narobe ocenil let žoge in hudo zaplaval, Trontelj je podal v sredino, tam pa je pred vrati čakal napadalec Robert Čakš in žogo potisnil v mrežo za vodstvo z 1:0 za gostujočo ekipo.

Bravo je imel svoje priložnosti v zaključku tekme, toda Mihelak je odlično branil v vratih Mure in čas je hitro tekel za Ljubljančane.

Trajalo je, toda Bravo je v 89. minuti vendarle izenačil! Kavčič se je za napako ob golu Mure odkupil z asistenco ob zadetku Roka Maherja! Bočni branilec je poslal predložek s strani, v kazenskem prostoru pa je Maher skočil najvišje zadel (1:1).

V triminutnem dodatku je šel Bravo na polno po popoln preobrat, toda še enega zadetka ni dosegel in končalo se je z remijem.


Standings provided by Sofascore