Na Euru mu lahko cena še zraste: Vanja Drkušić namerava prestopiti po turnirju v Nemčiji

Agent reprezentančnega branilca Vanje Drkušića je priznal, da igralec Sochija cilja na poletni prestop v drug klub.

Uredništvo
11. april 2024

(Foto: Nogomania)

Januarja letos bi Vanja Drkušić lahko že zamenjal klub, če bi se pri ruskem prvoligašu Sochiju odločili za njegovo prodajo. Zanimanja ni manjkalo, zanimal se je tudi francoski Nantes, toda Rusi so v boju za obstanek želeli zadržati svojega kapetana. Drkušić, ki je bil lani poleti zelo blizu prestopu v beograjsko Crveno zvezdo, je njihovo stališče sprejel in sklenil pomagati ekipi do konca letošnje sezone.

Sochi je v ruskem prvenstvu še vedno zadnji in kot kaže se seli v drugo ligo. Drkušić, ki je na portalu transfermarkt.de ocenjen na tri milijone evrov, pa bo odšel. To je bolj ali manj že jasno, to pa je potrdil tudi njegov agent Mladen Ratkovica.

"Lahko potrdim, da ga spremlja več klubov že dlje časa. Gre za klube iz Francije in drugih držav. Ne bi govoril o imenih klubov, ker je za to še prezgodaj, Vanja je osredotočen na igrišče. Po koncu sezone sledi Euro, na katerem bo Vanja igral za Slovenijo. Verjamem, da bo po prvenstvu primeren trenutek za prestop, to je vse kar lahko povem v tem trenutku," je dejal Ratkovica.