Na NZS prihaja Miran Pavlin!

Dolgoletni slovenski reprezentant Miran Pavlin bo po naših informacijah prevzel odgovorno funkcijo pri Nogometni zvezi Slovenije, ki bo z njegovim prihodom začela novo obdobje reprezentančnega nogometa.

Uredništvo
14. februar 2020, 7:20

Foto: Nogomania

Miran Pavlin bo v obdobju naslednjega meseca po naših informacijah potrjen kot novi direktor reprezentanc Nogometne zveze Slovenije. Dolgoletni slovenski reprezentant bo na tem mestu nasledil Milana Miklaviča.

Danes 48-letni Pavlin je slovenska nogometna ikona. Kranjčan je v desetih letih igranja za Slovenijo zbral 63 nastopov in je bil ključni člen reprezentance, ki je v letih 2000 in 2002 zaigrala na evropskem in svetovnem prvenstvu. Po zaključku kariere se je podal v funkcionarske vode. Bil je športni direktor Olimpije in kasneje desna roka Zlatka Zahovića v Mariboru
 
Direktor reprezentanc v odhajanju Miklavič je sicer večino energije posvečal delu reprezentančnih selekcij od kategorije U19 in navzdol. Kakšne bodo Pavlinove pristojnosti pri delu A reprezentance in izbrane vrste do 21 let za zdaj ni znano.
 
loading...