Na igrišča se po treh letih vrača veliki hrvaški up Anas Sharbini

Anas Sharbini, nekdanji veliki up hrvaškega nogometa, bo po treh letih premora znova brcal nogometno žogo. Kot se spodobi za igralca v triletni izolaciji, bo njegov nov klub svetlobna leta od višav, ki jih je dosegel v mladih letih.

Uredništvo
20. februar 2021, 10:37

Foto: splet

Anas Sharbini je eden tistih hrvaških talentov, ki bodo še vrsto let nastopali na različnih seznamih nekdanjih velikih talentov, ki niso znali izkoristiti svojega potenciala. Ko je iz Rijeke za 2 milijona evrov prestopil v Hajduk, je bil nekaj časa v središču pozornosti celotne hrvaške nogometne javnosti, kasneje pa so na plan udarile različne 'vrline', zaradi katerih je Sharbini z resnim nogometom bolj ali manj opravil že leta 2016, ko je Rijeko vodil še slovenski selektor Matjaž Kek.

Leta 2018 je zaključil z igranjem nogometa pri vsega 30 letih starosti, tri leta kasneje pa se je odločil, da bo vendarle poizkusil še enkrat, saj je pristal na to, da se bo pridružil svojemu bratu Ahmedu v OŠK Omišalju z otoka Krka, ki trenutno nastopa v petem jakostnem razredu hrvaškega nogometa.
 
adplus-dvertising