Na koncu so morali priznati, da so sami krivi! Ilkay Gundogan je bil iskren: 'Vse smo imeli v svojih rokah, pa smo na lahek način predali PSG'

S sodnikom se Ilkay Gundogan ni želel ukvarjati, priznal je, da je Barcelona sama zakockal ugodno situacijo in nato izpadla iz lige prvakov.

Uredništvo
17. april 2024

(Foto: Getty Images)

Ilkay Gundogan je bil neverjetno razočaran po izpadu Barcelone v četrtfinalu lige prvakov. Najbolj ga boli dober start Barcelone, začenši s "prtljago" s prve tekme (rezultatska prednost), nato pa še s prvim doseženim golom na včerajšnji tekmi. Vse to je Barcelona imela, si priigrala, a to tudi zapravila. 

"Razočaran sem, zelo sem razočaran. Bili smo v dobrem položaju, ne le po prvi tekmi, ampak tudi nocoj. Vse smo imeli v svojih rokah, pa smo to predali PSG. Predali smo jim vse na lahek način," je po tekmi povedal Gundogan. 

Gundogan je komentiral tudi prekršek soigralca Ronalda Arauja, ki ga je sodnik kaznoval z rdečim kartonom: "Težko je reči, ampak pri takšnih startih moraš biti prepričan, da greš na žogo. Ne vem, če je zadel žogo ali ne. Bolje bi bilo, če bi dobili gol, bolje je dati priložnost vratarju, da poizkusa braniti. Igrati z enim manj ... To ubije tekmo."