Na trgu je branilec, ki ga je Maribor že lovil

Črnogorski branilec Ilija Martinović je bil želja Maribora. Ob slovesu od Aluminija je igralec napovedal, da se bo s Kidričani še srečeval, a bo zdaj na nasprotni strani. Bo zaigral za Maribor?

Uredništvo
18. junij 2020, 3:03

Foto: pigac.si

Ilija Martinović je Aluminiju pomahal v slovo. Črnogorec očitno že ima nov klub in to v slovenski ligi, kajti v svoji zadnji izjavi je med drugim povedal, da se bo z Aluminijem, za katerega je igral od leta 2017, še srečeval, a bo po novem na nasprotni strani.

Martinović je že bil želja Maribora, kjer zdaj kadruje nekdanji trener Kidričanov Oliver Bogatinov. Uradne potrditve morebitnega dogovora še ni, a se zdi, da bo 27-letnik, ki je v preteklosti igral za Lovčen, okrepil mariborsko obrambo. 

"Ob odhodu bi se najprej rad zahvalil predsedniku kluba gospodu Marko Drobniču, da mi je dal možnost, kljub vsemu se je na vse načine trudil za mene. Rad bi se zahvalil vsem v klubu, vsem soigralcem, ki so iz mene vedno vlekli zadnje atome moči, prav tako pa tudi navijačem rdeče-belih. V Kidričevem mi je bilo prelepo, bilo je tako prelepih kot tudi malce slabših stvari, a vedno bom v srcu nosil tiste lepe. Vsi v Kidričevem bodo vedno ostali zapisani v mojem srcu, še se bomo srečevali, sedaj na nasprotnih straneh, a spoštovanje do rdeče-belih bo za vedno zapisano na meni ljubem mestu," je ob slovesu od Aluminija, za katerega je odigral 75 tekem, dejal Martinović.