Nagelsmann je besen kot ris: V slačilnici imamo 'krta', ki dela ogromno škodo ekipi

Trener Bayerna iz Munchna je besen, ker iz slačilnice v medije uhajajo različne taktične zamisli.

Uredništvo
18. marec 2023, 6:50

Julian Nagelsmann (Foto: Getty Images)

Nemški časnik Sport Bild je pred dnevi objavil fotografije in natančna pripadajoča pojasnila taktične različice, ki jo trenutno vadijo nogometaši Bayerna, poleg tega, da je časnik razpolagal s fotografijami pa je imel tudi zelo natančne podatke v zvezi s strategijo podajanja žoge in smeri gibanja igralcev. Več kot očitno so bili podatki in fotografije istovetni, saj je trener Bayerna Julian Nagelsmann izrazil ogorčenje nad tem, da so takšni podatki prišli v nemške medije.

Nagelsmann je dobil še eno potrditev več, da ima slačilnica Bayerna 'krta', ki po njegovem mnenju načrtno škoduje ekipi.

 

"V slačilnici imamo krta. To me zelo moti. Kdorkoli to počne, škoduje vsakomur med nami. Ne razumem njegove motivacije. Morda želi le pomagati našim nasprotnikom."

"Krti so redka vrsta in težko jih je najti, vendar pa vseeno sprašujem, ali se takšen človek lahko pogleda v ogledalo. Skušam ugotoviti, zakaj bi to kdo počel. Meni osebno je zelo pomembno, da imam čisto vest in da imam dobre odnose z igralci in trenerji," je povedal Nagelsmann.