Nagelsmann pred največjo tekmo kariere hudo kaznoval pomembnega igralca

Bodoči trener Bayerna iz Munchna Julian Nagelsmann se je pred finalno tekmo nemškega pokala zatekel k radikalnemu ukrepu, saj je zaradi disciplinskih razlogov iz ekipe vrgel pomembnega člana moštva.

Uredništvo
12. maj 2021, 10:11

Julian Nagelsmann se bo ta konec tedna potegoval za zmago v nemškem pokalu. (Foto: /)

Bodočega trenerja Bayerna iz Munchna Juliana Nagelsmanna ta konec tedna čaka ena najpomembnejših tekem v njegovi trenerski karieri, saj se bo z Leipzigom pomerili v finalu nemškega pokala proti Borusii iz Dortmunda. Nagelsmann doslej še ni osvojil nobene velike lovorike, morebiten uspeh proti Dortmundu pa bi na malodane popoln način sklenil njegovo avanturo v Leipzigu.

"Zares se želim od Leipziga posloviti z lovoriko. To bi bilo popolno slavo,"
je priznal Nagelsmann.

Nagelsmann pa v finalu ne bo mogel računati na vse najboljše može, saj je iz kadra odpadel igralec, ki sicer velja za pomembnega člena zasedbe. Nagelsmann je namreč zaradi disciplinskih razlogov prečrtal španskega bočnega branilca Angelina.

"Ni mi treba pojasnjevati te odločitve. Angelina ni v moštvu," je bil skop Nagelsmann.

Nemški mediji poročajo, da naj bi bil Nagelsmann precej nezadovoljen s predstavo Angelina ob nedavnem porazu na prvenstveni tekmi proti Dortmundu, še veliko bolj pa naj bi ga v negativnem smislu presenetil njegov odnos na treningih, na katerih naj bi ne bi pokazal prave angažiranosti.

Nagelsmann in Angelino imata že nekaj 'zgodovine', saj je aprila Angelino klub postavil v precej neugoden položaj, ko je na socialnih omrežjih izpodbijal uradne navedbe kluba glede stanja njegove poškodbe.
 
adplus-dvertising