Najboljša novica v Atleticu v tej sezoni: Pojavil se je veliki talent, ki bi lahko postal bodoča zvezda španskega nogometa

Atletico iz Madrida ima v letošnji sezoni kup težav, zato je še kako potreben dobrih novic. Trenutno je najboljša prodor 19-letnega vezista, ki kaže zares izjemen potencial.

Uredništvo
5. januar 2023

Pablo Barrios (Foto: //)

Atletico iz Madrida v zadnjih letih ni bil preveč uspešen pri promociji mladih igralcev, kot kaže pa bo sušo prekinil 19-letni vezist Pablo Barrios, ki ga v Španiji že razglašajo za 'najboljšo novico za Atletico' v letošnji sezoni.

Barrios je tik pred novim letom prvič v svoji karieri začel tekmo španske La Lige proti Elcheju in za svojo predstavo požel veliko pohval, že prej pa ga je trener Diego Pablo Simeone preizkušal v kraljevem pokalu, v katerem je v Madridu rojeni vezist priložnost zgrabil z obema rokama.



Včeraj je ob zmagi Atletica v gosteh proti Oviedu z 2:0 znova zadel v polno in tako na drugem pokalnem nastopu dosegel svoj drugi zadetek. V eri Diega Simeoneja se še nikoli doslej ni zgodilo, da bi kateri koli 19-letnik pod njegovim vodstvom na uradnih tekmah dosegel dva gola ali več.

Barrios je od 14. leta starosti član mladinske akademije Atletica, pred tem pa je bil član mestnega rivala Reala.