Največja mehiška zvezda je na poti v Napoli

Časnik Corriere dello Sport trdi, da je Napoli že sklenil načelni dogovor za največji prestop v svoji zgodovini. Na jug Italije naj bi se preselil eden najboljših nogometašev nizozemske Eredivisie.

Uredništvo
4. maj 2019, 9:47

Foto: uradna spletna stran kluba

Napoli bo poleti moral osvežiti svoje vrste, na vrhu seznama želja pa je že dalj časa zapisano ime 23-letnega napadalca PSV iz Eindhovna in enega najboljših nogometašev nizozemske Eredivisie Hirvinga "Chuckyja" Lozana.

Lozano je v polni meri zablestel na lanskoletnem svetovnem prvenstvu v Rusiji, po dveh odličnih sezonah na Nizozemskem pa je pripravljen na odhod v močnejše prvenstvo in kot vse kaže bo njegova naslednja postaja italijanska Serie A. Časnik Corriere dello Sport namreč poroča, da naj bi se Napoli že dogovoril s PSV za prestop odličnega Mehičana, za katerega naj bi plačal kar 40 milijonov evrov.

Lozano bi v tem primeru postal najdražji nogometaš v zgodovini Napolija, drag nakup pa je morebiti že signal, da bo Napoli poleti zapustil Lorenzo Insigne, ki je izrazil željo po odhodu v drug klub.
loading...